HVEM VI ER

En liten bedrift med stor lidenskap for fornyelse

Vi finnes for at du enkelt og rimelig skal fornye ditt hus
altalt

Vår Historie

Hvordan vi startet

Da Vegard Furhovden stiftet Takfornying AS i 2014, var intensjonen å skape en kundeplatform basert på fornøyde og ivaretatte brukere av våre tjenester. Noe så unikt og selvsagt som vasking, impregnering og maling av takstein var akkurat det markedet vi lette etter. Og dette er hvordan eventyret begynte, fordi det har det utelukkende vært. Med salg av maling fra Drywood og Teknos er Husfornying også ment som et verktøy for tilpasset selvhjelp.

Vårt oppdrag

Vegards visjoner og mål går ut på å gjøre kundens hverdag effektiv, økonomisk smart og vakrere med enkle grep.
Husfornying ønsker å tilby kunden alle løsninger, og videre utvikle bevaring- og fornyelsemantraet. Kundene er økonomiske, og vil i stor grad bevare fremfor å erstatte. Med smarte brukere og økende etterspørsel har Husfornying blitt et symbol på forandring. Kunden blir hørt, og vi vil gjøre alt i vår makt for å forenkle og tilgjengeliggjøre alle verktøy i renovasjonsfasen, slik at kunden enklere kan finne smarte løsninger.

Vi skal være pålitelig levere og utføre god kvalitet som avtalt hver gang!
- Vegard Furhovden
Hovedgrunnlegger av Husfornying

Våre tall

10 000 +

tak fornyet

12 000 +

fornøyde kunder

15

år bransjeerfaring

30 000 +

liter maling solgt

Hva vi gjør

Vårt team

Vårt talentfulle og mangfoldige team jobber sammen med ett mål - å møte alle kunders behov og lære dem å tenke og skape utenfor boksen.

Iga
Kundeansvarlig
Iga
Kundeansvarlig
Iga er kundeansvarlig innen salg og utførelse og har et overordnet ansvar for deg som kunde. Som kundeansvarlig har hun et overordnet ansvar for alle kundeforhold hos Takfornying AS. Yrket Iga arbeider i kalles gjerne også account manager, key account manager eller area manager. Disse titlene kommer fra at hun som kundeansvarlig har ansvar for en eller flere nøkkelkunder, konkrete geografiske områder eller lignende. Vanlige arbeidsoppgaver for en Iga som kundeansvarlig: - planlegge og styre salg i konkrete kundeforhold - være oppdatert på markedet, trender og hva kundene ønsker - opprettholde kundeforhold bedriften allerede har (kundepleie) - planlegger og gjennomfører kundemøter og kundeaktiviteter - levere i henhold til budsjett - analysere salgsstatistikk og beregne salgspotensial - utvikle kundestrategier og kunderelasjoner, både mot nye og eksisterende kunder - samarbeide med leverandører - veilede og gi råd til kunder - Planlegge utføring av vasking, impregnering og sprøytemaling Iga er vårt kontaktledd mellom Takfornying AS, utførende og deg som kunde. Kundene kan være både privatkunder og bedriftskunder. Som kundeansvarlig er Iga en del av salgsteamet. Dette teamet ledes av en salgssjef Jody Bateman.
Jody
Salgssjef
Jody
SALGSSJEF
Jody er fra Nottingham i England. Byen er kjent for legenden om Robin Hood. Jody har ansvaret for, og leder alle prosjektselgerne i bedriften. Kundene er både private, borettslag og bedrifter. Som salgssjef har Jody interesse for alt som omhandler overfaltebehandling. Vanlige arbeidsoppgaver for Jody: - planlegge og samordne all salgsvirksomhet - lede, veilede og følge opp selgere - sette salgsmål, budsjetter og utvikle salgsvirksomheten - utvikle salgspresentasjoner og kampanjer - resultat- og personalansvar for prosjektselgerne - arbeide med bedriftens kundeportefølje - salgs- og oppfølgingsansvar for større kunder - analysere data - utvikle utdannings- og opplæringsplaner for selgerne - markedsføring Jobben som salgssjef medfører en del reising. Så lenge det er en golfklubb i nærheten av reisemålet er Jody kjempefornøyd med det. Han har tidligere vært profesjonell golfspiller og benytter en hver anledning til å holde målet om enda et «Hole-in-one» vedlike.
Lena
Administrasjonsleder
Lena
ADMINISTRASJONSLEDER
Som administrasjonsleder har Lena oversikt over økonomien og utvikler organisasjonens administrasjonsavdeling alltid med et smil. Hun har jobbet med Takfornying i mange år og vet hvordan ting slik gjøres. - lede og utvikle organisasjonens administrasjonsavdeling med ansvar for økonomi, IKT, HR, organisasjonsutvikling og strategi - ivareta og utvikle god administrasjon, økonomistyring og ressursforvaltning - utvikle og ha ansvar HR-funksjon og kompetanseutvikling - bidra til å sikre finansiering - være ansvarlig for søknads- og rapporteringsprosesser. Lena har også en vakker sangstemme og er anerkjent blant familie, venner og bekjente for sin musikalske side.
Kinga
Personalsjef
Kinga
PERSONALSJEF
Kinga er personalsjef og har også ansvar for HR i bedriften. For deg som kunde er hun ikke så synlig, men i administrasjonen er hun uvurderlig i hverdagen. Kinga er født i Gostynin i Polen og har bodd i Norge i 8 år. Gostynin har en lang og rik historie, som går tilbake til tidlig middelalder. i Gostynin finner du de pittoreske områdene ved bredden av elvene Skrwa Lewa og Osetnica. Det rene naturmiljøet og rikdommen av fauna og flora skaper unektelig gunstige forhold for turister som søker hvile og avslapning gjennom kontakt med naturen. Gostynin – en by som ofte kalles «De Grønne Lungene Til Mazovia» ligger sentralt i Polen, 120 km vest for Warszawa. Hun har tung kompetanse med utdannelser fra blant annet Master degree in HR og MBA (Master of Business Admistration). Som personalsjef har hun ansvar for personalsaker og lønn hos Takfornying AS. Kinga styrer for eksempel avlønning, kompetanseutvikling, helse, miljø og sikkerhet (HMS) og rekruttering. Hun arbeider strategisk for å utvikle virksomheten for å møte fremtidige behov. Vanlige arbeidsområder for Kinga en typisk arbeidsdag: personal- og lønnspolitikk rekrutteringsstrategier kompetanse- og organisasjonsutvikling helse-, miljø og sikkerhet arbeidsrett medarbeidersamtaler lønnsforhandlinger samarbeidsplattformer mellom arbeidsgiver og arbeidstakers organisasjoner Kinga kan også representere bedriften utad i ulike sammenhenger. Stillingstittelen hennes kan også kalles HR-ansvarlig eller HR-sjef (Human Resources). For personalsjefer i norske virksomheter er det viktig å ha kunnskap om hvordan det norske arbeidslivet fungerer. Det innebærer god kunnskap om arbeidsmiljøloven og «den norske arbeidslivsmodellen» som legger godt samarbeid mellom myndigheter, arbeidsgiverorganisasjoner og arbeidstakerorganisasjoner til grunn. Kinga har full kontroll på dette og gjennomfører selv de nødvendige kurs og eksamener innen HMS så hun kan kommunisere med de ansatte med riktig kunnskap.
Charlotte
Administrasjonsleder
Charlotte
ADMINISTRASJONSLEDER
Charlotte er aktiv i forretningsnettverket BNI og dette er en av presentasjonene hun bruker der. BNI er forkortelse for Business Network International er et profesjonellt verdensomspennende forretningsnettverk. Deres oppgave er å hjelpe medlemmer til nye forretningsmuligheter gjennom personlige anbefalinger. BNI Norge har grupper i Oslo, Buskerud, Akershus, Hordaland, Rogaland, Trøndelag og Telemark.
Sarah
Interiørdesigner
Sarah
INTERIØRDESIGNER
Sarah er interiørkonsulent og har 13 års erfaring med farger, interiør og konseptdesign. Som interiørkonsulent har hun ansvar for kundenes trivsel i oppussingsprosessen og hjelper dem med fargevalg og interiør-relaterte avgjørelser. Hun har også en bred kunnskap om maling og produktanbefalninger som er relevante i din prosess.

GET IN TOUCH

Vi gleder oss til å høre fra deg

Historier

Vårt eget eiendomsselskap!

Oxytex kjøper og totalrenoverer gamle eneboliger. Vi ser potensiale der andre kanskje ville revet og bygget nytt! For oss handler det om å tenke kreativt og utenfor boksen. Fokuset ligger derfor også her på å fornye og bevare. Ideen bak Oxytex kom da vi så vi hadde alt vi trengte for å gjennomføre et smart, effektivt og kostnadsbesparende konsept. Vi bruker takfornying, utvendig- og innvendig sprøytemaling, trappefornying, kjøkkenfornying, gulvsliping og interiørkonsulenter fra våre egne selskaper. Butikken vår ligger på Kilen i Tønsberg og her får du kjøpt alle produktene vi bruker i prosjektene våre. De fleste produktene finner du også her i nettbutikken.

Oppdag Oxytex
img
img
img
img
img
img
img
img
img