Gulvsliping

LA DET GAMLE GULVET SKINNE PÅ NYTT!

Dine personlige ønsker betyr alt. Derfor leverer vi ikke bare standard løsninger. Vi hjelper deg med alle treflater. Det mange ikke tenker over er at vi har utstyr som kan slipe og fornye alt fra ditt gulv til mindre flater. Som for eksempel dør terskler, kjøkken benker og trapper. Derfor gir vi en gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe og veilede spørsmål du har. Alle våre gulvslipere skal gjennomføre sertifiseringen "Bona Certified Craftsmen" som er ett kompetansebevis for gulvslipere Vi bruker miljøvennlige produkter fra Bona uten giftige avgasser Vi utfører støvfri gulvsliping Du får spesifisert tilbud og kontrakt på oppdraget Dokumentasjon på utført arbeid Mulighet for vedlikeholdsavtale Garanti: Ved bruk av oss, har kunden garanti ved at ABC-gulvsliping har eget kursprogram og strenge krav til våre partnere. Medlemmet er forpliktet til å rette seg etter våre garantibestemmelser. Sjekk derfor vår oppdaterte medlemsliste om akkurat din valgte gulvsliper er medlem av ABC-gulvsliping.

uforpliktende og gratis befaring
f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711_XL
f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_L
f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_L
Raskt svar på telefonen

Raskt svar på telefonen

Vi er alltid tilgjengelig på telefonen. Ring oss for en hyggelig gulvprat og ett gratis uforpliktende pristilbud!

Gode referanser

Gode referanser

Det er våre kunder som er vår beste reklame. Fornøyde kunder som anbefaler oss videre er vår beste reklame.

Strenge kvalitetskrav til våre håndverkere

Strenge kvalitetskrav til våre håndverkere

Alle våre håndverkere oppfyller de strenge kravene som kreves for vedlikeholde ditt gulv.

Landsdekkende kjede gir kvalitet og trygghet

Landsdekkende kjede gir kvalitet og trygghet

Finn en profesjonell gulvsliper i ditt nærområde! Vi er en landsdekkende kjede fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør.

TA KONTAKT MED OSS! NORGES STØRSTE KJEDE AV GULVSLIPERE!

Ta kontakt for å ett uforpliktende pristilbud eller en gulvprat.
Ta kontakt

Hvordan foregår prosessen?

Uforpliktende og gratis befaring

Vi kommer hjem til deg for å sjekke hvilke type gulv du har samt kontrollerer at gulvet kan slipes Vi går igjennom synlig skader som riper, hakk, kvister o.l for å reparere skadene før gulvet slipes Vi går igjennom hvilken behandling du ønsker, for eksempel olje, lut, lakk eller maling Vi måler opp antall kvadratmeter for å kunne gi deg et skriftlig pristilbud Vi avtaler hvilke forberedelser du må gjøre (for eksempel flytting av møbler og andre gjenstander) Dersom det avtales på forhånd, kan vi gjøre dette for deg. Det vil da fremkomme i det skriftlige pristilbudet.
num
f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711_XL
arrowarrow
Bona_Sanding_wood_floor

Gulvet slipes

Skader repareres Gulvet slipes. Vi bruker ulike type maskiner ut i fra hvilken overflate vi sliper. I kanter og hjørner bruker vi spesialmaskiner som er tilpasset til dette formålet Det vil være minimalt med støv i boligen din etter at gulvet er ferdig slipt. Gulvslipingen vi utfører er så godt som støvfri.
num
arrowarrow

Behandling

Etter avtale vil gulvet bli behandlet med det produktet du har valgt, for eksempel olje, lut, lakk eller maling Det vil legges flere lag med behandling. Etter hvert lag sliper vi slik at vi sikrer at fibre og andre partikler ikke vil nå overflaten Gulvet vil være klart til bruk 12 timer etter siste strøk
num
dsc_0040
wave

TA KONTAKT MED OSS FOR EN HYGGELIG GULVPRAT!