takfornying

Kinga sørger for at alle ansatte i Takfornying har det bra!

Kinga sørger for at alle ansatte i Takfornying har det bra!
root
root
19. jan. 2022
Dele:

Kinga er personalsjef og har også ansvar for HR i bedriften. For deg som kunde er hun ikke så synlig, men i administrasjonen er hun uvurderlig i hverdagen.

Kinga er født i Gostynin  i Polen og har bodd i Norge i 8 år. Gostynin har en lang og rik historie, som går tilbake til tidlig middelalder. i Gostynin finner du de pittoreske områdene ved bredden av elvene Skrwa Lewa og Osetnica. Det rene naturmiljøet og rikdommen av fauna og flora skaper unektelig gunstige forhold for turister som søker hvile og avslapning gjennom kontakt med naturen. Gostynin – en by som ofte kalles «De Grønne Lungene Til Mazovia» ligger sentralt i Polen, 120 km vest for Warszawa.

Hun har tung kompetanse med utdannelser fra blant annet Master degree in HR og MBA (Master of Business Admistration). Som personalsjef har hun ansvar for personalsaker og lønn hos Takfornying AS. Kinga styrer for eksempel avlønning, kompetanseutvikling, helse, miljø og sikkerhet (HMS) og rekruttering. Hun arbeider strategisk for å utvikle virksomheten for å møte fremtidige behov.

Vanlige arbeidsområder for Kinga en typisk arbeidsdag:

  • personal- og lønnspolitikk
  • rekrutteringsstrategier
  • kompetanse- og organisasjonsutvikling
  • helse-, miljø og sikkerhet
  • arbeidsrett
  • medarbeidersamtaler
  • lønnsforhandlinger
  • samarbeidsplattformer mellom arbeidsgiver og arbeidstakers organisasjoner

Kinga kan også representere bedriften utad i ulike sammenhenger. Stillingstittelen hennes kan også kalles HR-ansvarlig eller HR-sjef (Human Resources).

For personalsjefer i norske virksomheter er det viktig å ha kunnskap om hvordan det norske arbeidslivet fungerer. Det innebærer god kunnskap om arbeidsmiljøloven og «den norske arbeidslivsmodellen» som legger godt samarbeid mellom myndigheter, arbeidsgiverorganisasjoner og arbeidstakerorganisasjoner til grunn. Kinga har full kontroll på dette og gjennomfører selv de nødvendige kurs og eksamener innen HMS så hun kan kommunisere med de ansatte med riktig kunnskap.

Les mer våre nyheter

Finn innovative måter å innovere, se hva som er mulig, bli inspirert.

Les om de andre trinnene

alt
Vi fornyer også tak på fuglekasser!
Les mer →
alt
Michael møter du når han kommer hjem til deg på gratis uforpliktende befaring
Les mer →
alt
Skal du legge solcellepanel på taket?
Les mer →
alt
Slik beskytter vi de områdene som ikke bør få maling på seg.
Les mer →
alt
Slik beskytter vi de områdene som ikke bør få maling på seg.
Les mer →