Nyheter

Utvendige vinduer og dører med Husfornying

13. juli 2023
full-width-image-utvendig-maling
Dele:

Utvendige vinduer og dører med Husfornying!

 

Forny dine utvendige vinduer og dører med en frisk ny farge! Å male vinduer og dører utvendig kan virkelig gi en betydelig oppgradering til hjemmets utseende. Med riktig forberedelse og produkter kan du oppnå et resultat som varer i mange år. I denne artikkelen vil vi gi deg noen enkle trinn og nyttige tips for å male vinduer og dører utvendig.

 

Før du begynner å male, er det viktig å forberede overflaten godt. Dersom vinduene eller dørene er laget av ubehandlet treverk, bør du starte med å grunne dem med Drywood Husgrunning. Dette vil beskytte treverket og sikre bedre vedheft for malingen. Påfør et jevnt lag med grunning og la det tørke godt før du fortsetter med malingen.

 

Hvis du har overflater som flasser eller har tidligere vært malt, er det viktig å behandle dem før du maler på nytt. Start med å fjerne løs maling ved hjelp av en skrape eller pussepapir. Deretter vasker du overflaten grundig for å fjerne støv og smuss. Påfør deretter et lag med Drywood Husgrunning for å sikre god vedheft og beskyttelse mot videre avskalling. Når grunningen har tørket, er du klar til å male med Futura Aqua.

 

Når du maler vinduer og dører utvendig, er det viktig å følge noen enkle trinn for å oppnå et jevnt og profesjonelt resultat. Start med å bruke en pensel til å male kanter og detaljer, som vinduskarmer og lister. Bruk deretter en rulle eller pensel for å påføre malingen på de større flatene. Mal i jevne strøk og sørg for å fjerne eventuelle drypp eller overskuddsmaling underveis. La hvert strøk tørke godt før du påfører det neste.

 

Når du har malt alle vinduer og dører, la malingen tørke grundig før du lukker dem. Sørg for å følge produsentens anbefalinger angående tørketid. Etter at malingen er helt tørr, kan du beundre det nyoppussede utseendet ditt!

 

Hvis du trenger ytterligere råd eller tips om hvordan du maler vinduer og dører utvendig, er du velkommen til å kontakte oss på Husfornying. Vårt kompetente team står klare til å hjelpe deg med dine spørsmål og gi deg ytterligere veiledning.

 

Husk, med riktig grunnarbeid kan du oppnå et fantastisk resultat som vil vare i mange år. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for flere gode tips og råd. Ta steget og gi dine utvendige vinduer og dører en ny og frisk farge som vil forvandle hjemmet ditt!

 

 

 

Husfornying Sarah
Husfornying Sarah
3
8
Med riktig grunnarbeid kan du oppnå et fantastisk resultat som vil vare i mange år